Viime viikonloppuna oli Wuoriluodon pentutreffit. Mukana  olivat a-pennuista Wuoriluodon AudreyHep "Netta",W.AntonioBand"Ukko" sekä W. AnistonJen "Armi" ja B-pennuista W.Bigsurprise Agneta "Linda", W.Bigsurprise Kasper "Wilho" sekä W.Bigsurprise Joonatan "Danny".

A-pennuilla oli ikää 5.9 vuotta ja B-pennuilla 6kk. A-pennut olivat tietysti jo aikuisen kokoisia, mutta hyvässä vauhdissa olivat kasvaneet b-pennutkin-pojilla painoa noin 38kg ja Linda 36kg.

B-pennuista Oliwer ei päässyt tulemaan paikalle, mutta Oliwer kävi Ahvenanmaalta poikkeamassa Turun pentunäyttelyssä ja oli siellähienosti ROP-pentu. Lopussa on muutama Annikan lähettämä kuva Oliwerista myös.

Kaikkiaan todella ihanapäivä! Oli ihana saada koirat taas kotiin ja kaikki tulivat keskenään niin upeasti toimeen, että voi vain tyytyväisenä todeta kaikkien saaneen hyvät kotikasvatukset uusissa kodeissa. Kasvavien pentujen jalat olivat suorat ja rungoissa oli hyvät mittasuhteet, ja mikä mahtavinta- yksikään pennuista ei ole saanut äitinsä kauneusvirheitä (ahdasta takaosaa ja pitkää runkoa!)OIkein-OIKEIN kivalta näyttivät kaikki muksut!ja tietysti Ukko ja Nettaa unohtamatta :)

Mutta tässä kuvasatoa :)

Yllä: Linda & Armi

Yllä: LInda & Danny

Yllä: Ukko

Yllä: Toisen ja kolmannen polven pallohullut: Linda&Armi

Yllä: Danny the Iso-Dee (Voi kuinka hän muistuttaa enoaan Wesperiä:))

Yllä: Danny

Yllä: Wilho, jolla on mumminsa pää ja silmät

Yllä: Linda

'

Yllä: Nettaan rakastunut Franco

Yllä:Franco

Yllä: Wilho,Danny ja Linda

 

Yllä: Danny,Wilho ja Ukko

Yllä:Poikien leikit hiekkalaatikolla: Danny,Santeri ja Wilho

Yllä: Santerin ja Lindan menoa

 

Alla olevat kuvat: Annika Forss; W.BigSurprise Jesper