Ihan ensimmäiseksi kerron, että Danny on löytänyt jo itselleen sopivan perheen, joten häntä ei voi enää tavoitella elämäkumppaniksi. Toivon myös, että ne kyselijät joille kerroin , että Danny ei ole heille sopiva seuralainen eivät loukkaantuneet. Tarkoitus oli vain se, että sopivat palat (kaksijalkaisten toiveet suhteessa koiraan ja koiran ominaisuudet) loksahtaisivat yhteen. Danny asuu meillä vielä viikon ajan perheen matkan ajan, joten saamme vielä nauttia  Danny-tursokkeen seurasta hetken. Tämän jälkeen kotilauma on kolmessa koirassa, Armi+Franco +Linda.

Bergamasco sijoitusnarttumme Halla kävi myös vierailulla perheineen ja Halla oli oikein nätti typykkä. Rakenteellisesti erilainen (leveä runkoinen ja keskikokoinen) kuin hongankolistaja-Franco, mutta oikein nätti. Franco on hurahtanut korkeutta melkoisesti, kotona epävirallisesti mitattuna säkä oli 62cm. Ei tarvisi Francon enää kasvaa kuin leveyssuuntaan. Mutta aika näyttää mitä tulee ja tuleeko terveystutkimusten jälkeen Hallalle ja Francolle joskus pentuja. Katsellaan.

Pennut tulivat eilen 12vkoa eli mekin kävimme eläinlääkärin tarkastuksessa reippaasti hakemassa ensimmäiset rokotukset. Pentujen sosiaalistaminen on laajennut päivittäiseen autolla matkustamiseen, metsäretkiin, eläinkaupassa vierailuun sekä kaupunkikäynteihin. Mikään meno ei ole tuntunut missään, paitsi hiukan taisi kyllä Lindaa match shown turistina olo jännittää :) Nakkipussilla siitäkin selvittiin.

Varsinaisilla remmilenkeillä emme ole käyneet, pennut saavat vapaasti liikkua omassa pihassa mielensä mukaan ja voitte vain arvata, että sitä puuhastelua on laidasta laitaan, kun kaksi 12viikoista pentua ja yksi henkisesti samantasoinen (7kk ) bergamasco piitää toisilleen seuraa.

Alla on kuvia muutaman viimevkon ajalta:

Armi 5.5 vuotta

Nimfa Z Banciarni "Halla" 8kk

Danny ja Linda 11vkoa "autoleikin" jäljiltä..

Franco tasan 7kk

Kukkaislapset

Santerin ja Armin neuvottelu

Ja edellisen neuvottelun lopputulos..

Alaikäisten puuhat