Voi miten ihanat ilmat on viimepäivinä olleet. Meillä on ollut ovet auki aamusta iltaan ja aikaa on vietetty enemmän ulkona kuin sisällä. Pennut ovat ulkoilleet hyvinä päivänä lähes koko päivän ja huonoina on käyty vain happihypyllä. kun itse olemme pihalla niin pennut ovat puolen hehtaarin aidatulla tontilla meidän seassa, mutta meidän ollessa sisällä pennut ovat omassa tarhasssa oven vieressä.

Kuluneen viikon suurin anti lienee se, että Armia on alkanut kovasti lapsettamaan ja se mielellään leikittää pentuja ja selvästi opettaa niille erilaisia toimintanumeroroita, kuten pallon noutoa, keppien syöntiä, takaa-ajoleikkejä Francon kanssa sekä painia.. Pennut katsovat äitiään hännät vipattaen ja villiintyvät entisestään :.) Pennut hakevat vapaanakin olleessaan kontakia mukavasti pihalla ja ne tottelevat kutsua hienosti.

Pennut jumaloivat Santeria ja Santeri rakastaa niitä. Ikätaso taitaa olla niin samantasoinen, että samat asiat kiinnostavat. Santerin pärinäleikit ja pyrähdykset saa pennut villeiksi ja sitten koko sakki menee letkassa peräkanaa, Franco mukana.  Pentujen mielestä Santerilla on varmasti aina jotakin uutta ja kivaa tarjolla joten sitä kannattaa seurata kokoajan. Jos minä ja  Santeri ollaan paikalla niin pennut painelevat Santerin perässä, minä jään kakkoseksi.

Alla kuvia pääsiäiseltä:

 

Yläpuolella: Olavi päällä ja Wilho alla

Yllä: Linda

Yllä: Linda ja Wilho

Yllä: Olavi ja Linda, takana Wilho

Yllä: Danny tekee mitä vain jotta Santeri hänet huomaisi :)

Yllä: Danny, Kerttu, Olavi ja Linda

Yllä: Santeri, Danny, Linda ja Wilho