Ai mitäkö meille kuului lokakuussa ;) Täytynee tehdä tiivistelmä menneestä kuukaudesta ja tehdä lupaus, että marraskuussa päivitellään nopeampaa tahtia Blogia..

Lokakuu oli kaksijalkaisilla melkoista työntekoa..Leipätyön lisäksi remontti työllisti etenkin Samia, jonka aika ei käytännössä muuhun riittänytkään. Allekirjoittanut kävi työnohessa koulua ja hoiteli koirat ja kotihommat. Siihen sitten päälle liikuntaharrastukset ja yhdistystoiminta niin eipäs ollut vapaa-ajanongelmia eikä tarvinnut unenpuutteesta kärsiä :)

Koirien lokakuu meni siten, että koti- ja normilenkkien lisäksi Gemma kävi 28.9 (aivan syyskuun lopussa-siis sehän on miltei lokakuu ;)) Salossa ryhmänäyttelyssä ja sai Eh1. Tuomari oli Leila Kärkäs ja arvostelu oli hyvä, mutta rokotus tuli korkeusmitan viuhahtaessa likaa n.2cm.. Plaah, moista pilkunviilausta :D Tärkeintä ainakin meille on liikkeet ja terverakenne, mutta ymmärrettäköön tuomarin mielipide.

Hullut kaksijalkaiset päättivät sitten tehdä viikonloppuajelun Ouluun ja Tromssaan 18-19.10.08 Kv-näyttelyyn, toiveena että Armi saisi "viimeisen" ulkomaan cacibin. Reissuun lähti kisamaskotti Gemma ja Hertta jäi Wetterstrandian täysihoitolaan ystävänsä Elsan luokse..ja onhan siellä Reetukin ;) Iloksemme tuloslista näytti tältä :

TROMSSA, Norja 19.10.08
Tuomari: Miroslav Zidar, Slovenia

Urokset avoinluokka:
Haapaniemen Feidias Eri1,PU1,Sert, cacib, ROP
Landpower Ibrahim Pacha H

Nartut Avoinluokka:
Wuoriluodon AnistonJen Eri1,PN1, Sert. Cacib, VSP, N Mva
Haapaniemen Foiben H

TROMSSA, Norja 19.10.08
Tuomari: Miroslav Zidar, Slovenia

Tiffany Di Valle Scrivia Eh1

..Eli Armi lunasti hurjat haaveet ja tuli Norja Muotovalioksi sekä sai cacibin!! Rodun Rop-voitto meni Armin isukille, eli hienolle koiralle "hävittiin". Nyt odotellaan helmikuuta, että viimeisen cacibin metsästys voi alkaa.. Ja voi pojat jos tuo Peräkammarin likka- Putte-Petunia tekee itsestään joskus inttivalion niin tämä mamma ei kyllä pöksyissä pysy! Uskomaton  koira niin monella tapaa, ah niin ihana  ja erikoinen :) Ja pippurinen Gemma sai tuon tutun Eh:n, tällä kertaa kaikki muu oli tuomarin mielestä erinomaista, mutta rodulle tyypillinen turkki puuttui.. Sekun ei ole vielä ehtinyt kasvaa, mutta nyt Gemma jää näyttelytauolle odottamaan tuota turkin kasvua.. Keväällä sitten seuraaviin näyttelyihin..

Terveystuloksista lokakuu toi seuraavaa:
Wuoriluodon AntonioBand  "Ukko" D/D 0/0
Tiffany Di Valle Scrivia "Gemma" Eyes: Clear (eli virallinen silmäpeilaus:puhtaat silmät)

.. Näemme ruudun ääressä hieman myöhemmin..