Armin pentuja on kyselty kiitettävän paljon, kiitämme mielenkiinnosta pentuja kohtaan! Haluan vielä muistuttaa, että vaikka pentujen vanhemmilla on näyttelyistä titteleitä ja harrastuksissa pääkin on todettu toimivaksi, niin myymme jokaikisen pennun ensisijaisesti perheenjäseneksi. Toivomme, että pennun harkintaa on mietitty monelta suunnalta ja monta kertaa ja kun siihen lopputulokseen on tultu, että uusi perheenjäsen on tervetullut niin tervetuloa Landseermaailmaan :) Kaupanpäälle saatte uteliaat ja innokkaat kasvattajat, jotka haluavat kuulla kuulumisia PALJON!

Mutta nyt tähän päivään ja todellisuuteen.. Armi näytti pariviikkoa sitten olevan juoksussa päivän, mutta se loppui yks kaks tai stten se ei koskaan oikeasti alkanutkaan. Nyt elellään marraskuun alkua ja pentujen ajateltu syntymä menee enemmän ja enemmän keväälle, ja pentuja varanneet jo tietävätkin tilanteen että joudumme siirtämään astutusta Armin seuraavaan juoksuun eli keväälle/kesälle, -09.. Harmittaa vietävästi, mutta tällä kertaa (..ja ehkä viimeistä kertaa tässä elämässä..) kaksijalkaisten kevätsuunnitelmat menevät Armin lapsosten edelle, eli siirrämme astutusta sen vuoksi :/ Mitän muuta muutosta ei ole suunnitelmiin tulossa, ainoastaan ajankohta eli uros pysyy samana jne..

Muita suunnitelmia tälle kuulle on Hertan dnatestiin vienti viikonpäästä, sekä Hertan strerilointi tuossa joulukuulla, samoin kuin Gemman viralliset lonkka- ja kyynärkuvat. Niiden perusteella sitten pohdimme alammeko miettimään Gemmalle pentuja vuodeksi 2010 vai jääkö hän jalostuksen ulkopuolelle.