Yksi yö viimeisiin treeneihin ennen kisaa. Minulla on selvä suunnitelma kahdesta treeniliikkeestä ennen sunnuntain kisaa. Sunnuntain kisan jälkeen on taas yhdet treenit (tai mahd treenit jätetään väliin) ennen seuraavan sunnuntain kisoja, aivan ollaan siis jo kaksiin vepekokeisiin menossa! Tulostavoitetta ei ole Armille, ainoa tavoite on asetettu minulle-- että selviäisin kisoista ilman jännityshalvausta :) Armi kyllä hoitaa rehdisti oman osuutensa kunhan vain sille reilusti kertoo mitä sen tulisi tehdä, niin parhaansa se tekee. Siis se on rehti työkoira, jolle on sattunut nyt hiukan hermoileva remmin jatko.

Vaikka tässä perheessä molemmat kaksijalkaiset ovat aktiivisia koiraihmisiä niin katsoin parhaaksi ottaa treenikaverin apuohjaajaksi kisoihin. Vois hyvinkin nimittäin olla, että kun hermostuttaa niin perheriita rannassa ei olisi kaukaa haettu ;-) Joten otetaan sekin varmanpäälle, Armi kun ei välitä ketä ihmisiä veneessä tai rannassa on. Eli kun nyt olen keskimäärin viikon ollut mahakuralla jännityksestä, valvonut yöt spekuloiden mahdollisia OMIA virheitäni ja käynyt mielikuva harjoitteilla läpi kisoja niin jokohan sunnuntaina olisin valmis koitokseen... Armi varmaan on, mutta entäs minä?  Täytyy varmaan suunnitella Imodium-kuuria itselle vkolopuksi, sitä ei varmaan lasketa dopingiksi :)  Voi hyvänen aika, että tämä on mahdotonta jännitystä..

Ihmetyttää oikein itseänikin tämä jännitys. Ihan kuin vepe olisi jotenkin uusi harrastus, vaivaiset 11 vuotta tullut enemmn ja vähemmän harrastettua, muttei takana kuin yksi kisa Hertan kanssa Jun-luokassa.. Ja siitä on aikaa. Näyttelyt ei enää juurikaan jännitä oli sitten maa mikä tahansa, eli kysymys kuuluu mikä ihme tässä nyt sitten jänittää??

Ettei aivan pääse muut asiat unohtumaan niin Armi ui Koirauinnin SM-kisoissa jättiluokan (yli 40 kg) 6-8 sijalle. Koiria oli luokassa 12. Armi teki tyylipuhtaat suoritukset, eli tyytyväisiä ollaan! Rovaniemen Juhannusnäyttelyssä Wuoriluodon AHulk oli ROP ja sai toisen sertin. Onnea Pohjoiseen!
Wesperin (Wuoriluodon AlBundy) trombopatia dna on lähtenyt Alabamaan, odotellaan jännityksellä tuloksia.
Ja muista asioista vielä sellainen juttu, että Gemman kanssa päästään ensi maanantaina kokeilemaan  paimennustaipuvaisuutta lammaslaumaan. Saas nähdä onko luvassa hillittyä  ja hallittua käytöstä vaiko  möyhennystä ;)

Palataan asiaan myöhemmin, toivottavasti kuvien kera!