Meillä ei oikein ole tapahtunut mitään uutta koirien keskuudessa.. Kaksijalkaiset oli Intiaa ihmettelemässä kaksi viikkoa ja koirat nautti hyvästä hoidosta ja seurasta Längelmäen hovihoitolassa Elsan ja Reetun laumassa. Taas voisin päivitellä vaikka kuinka kauan koirien käsittämätöntä laumaelämää ja sopusointua, mutta olen tainnut vatvoa sitä aika moneen otteeseen ;-) Mutta on se vaan niin ihmeellistä, että kaksi laumaa menee yhdeksi heti välittömästi kun ne toisensa kohtaa, uskomatonta :D

 No reissussa varastettiin kamera, joten vähäänaikaan ei ole uusia kuvia luvassa tännekään. Kuvista tulikin mieleen, että Bertta (Wuoriluodon AngelinaJol) on terveystutkittu: D/B 1/2 ja trombopatia testattu: Clear! Ja huhtikuun puolivälissä samoihin terveystutkimuksiin on menossa Huuki (Wuoriluodon AHulk).

 Gemman papereita ei edelleenkään ole Italiasta tullut, joten näyttelyihin on suunnistamassa vain Armi, eli seuraava koitos on Lahden Kv-näyttely, jonne Armi taitaa tulla hyvin kesäisessä turkissa.

Meidän porukka kuluttaa taas kevättä (..ja kesää..ja syksyä..) pihaa muokaten ja kaivaen, joten kumisaappaat ja ulkoilma kutsuu suurimman osan vapaapäivistä. Ihanaa kun maasta on työntynyt jo kukkasipulien varret ja liljojen sipulit odottelee maahanlaittoa. Me tarvittaisi varmaan oikein pihasuunnittelijaa, mutta onhan tuo Hortonomi-Armi jo näyttänyt missä mikäkin kukkasipuli leviää itsekseen, kun vain maahan laittaa... Pitäisi istuttaa aitaa, kukkaa, puuta ja pensasta ja repiä vanhoja pensaita pois.. Eli koko kesäksi on mieluista puuhaa koko sakille ;)