Meillä kotona siis asuu aito ITALIALAINEN. Jos hakee kirjoista luonnekuvausta Italiaiselle persoonatyypille niin meiltä sellaisen löytää ihan livenä. Voe Voe. Mistähän aloittaisi. .Siis vaikka siitä että Gemma (Gemeli, Geme, Kema, Kemu jne..) rakastaa kaikkea: Ihmisiä, ruokaa, toisia koiria ja Armia kaikista eniten. Se siis RAKASTAA niin ettei pöksyissään pysy ja niin, että hän hankkii itselleen jo hankaluuksia rakkauden nälkänsä vuoksi.

Hän siis hyppii kaikkia ihmisiä päin ja ojentaa kuin pikkulapsi "auttavat kätensä" (etutassut) kohti ihmistä ja pyytää, että ottaisiko joku hänet syliin ja yleensä ei kieltävä vastaus auta. Huomiota on saatava, kun Gemma niin haluaa. Nyt kun hän on kokonaista 7kk, hän osaa istua hyppimisen jälkeen, jolloin rapsutusta tulee. Ennenkuin päästään rakkaushysteriatilasta siihen rauhallisempaan vaiheeseen, jossa hän kykenee tutisten istumaan ja tapittamaan silmiin niin aikaa on saattanut joku tovi mennä... Ja jokunen ääni on saattanut päästä.. ja jokunen tavara kaatua ja sitä rataa.. Mutta mieheni sanoo aina, että lapsihan se vasta on... Juu.. ja Italialainen lapsi itkuraivareineen ja pikkuhiljaa varhaisteiniiän temppujen kanssa..

Gemman rakkaus ruokaan on tuottanut meille soittoja myrkytyskeskukseen sekä eläinlääkäriin. Milloin on kadonnut käsittämättömistä korkeuksista kalaöljykapselit, milloin Hertan kortisoni lääkepurkki on tyhjä, milloin on syöty kilo muovissa olevaa jäistä naudanmahaa, milloin Gemman kakka-kasassa lukee Adidas ja kotoa löytyy samaan aikaan pariton sukka..Milloin on kadonnut uunin päältä 1kg mandariinejä ja ne löytyy siististi pussista sohvalta. Pussi on ehjä, vain pieniä pistoreikiä, mutta mandariinien sisällöt on imeskelty ja pussi märkä..Ja oletteko koskaan nähneet kun yritettän oksennuttaa ahnetta koiraa? Ei muuten onnistu, koska se nielee oksennuksen takaisin heti omasta suustaan, siis lattialle ei tipu mitään, siistiä kylläkin ;)

Se on siis hyvin kätevä likka käsistään :) Gemma käyttää etutassujaan kuin käsiä, se avaa niillä ovia ja purkkien kansia. Siis todellakin se avaa niillä kiertopurkit hellästi, käyttää toki hampaitaan hellästi apuna, mutta siististi ettei jäisi puuhasteluistaan kiinni. Hän osaa myös poistaa silmälasien sankapehmusteet kokonaisina, ilman repimistä, siis täysin ehjänä.. Kun Gemma jää kiinni puuhasteluistaan, se tuntuu usein kysyvän että voitko todistaa sen mistä syytät ;)

Gemma ja Armi on siamilaiset kaksoset.. tai identtiset .. tai yhteen kasvaneet.. Armi on kaksikon aivot ja Gemma kädet. Gemma hipsuttaa Armin perässä KOKO AJAN ja tekee sitä mitä Armikin..Ne nukkuu edelleen kiinni toisistaan, tosin usein Gemma valuu Armin hännäntuntumasta sängyn alle, mutta mieluisin paikka Gemmalle on Armin hännän ympärys, jonne se käpertyy ja laskee pään Armin pyllyn päälle. Suloista. Gemma kyselee selvästi Armilta koko ajan : Armi-nytkö me nukutaan, Armi-oletko hereillä, Armi-mitä tehdään, Armi-juodaanko, Armi-siis täh, ja Armi-siis täh, mä en tajuu :D Ne on niin huvittavia. Ja Armi on niin lempeä ja pitkäpinnainen Gemmaa kohtaan. Gemma saa tehdä Armille mitä haluaa, ja ainoa joka Gemmaa kuriin laittaa on Hertta (ja minä) ;)

Gemma käy Samin kanssa koirakoulussa, mutta Gemma ilmoitti kotona koirakoulun jälkeen, että hän on kouluttamassa siellä Samia ja että siellä koirakoulussa opetetaan kuin ymmärretään koiraa.. Katsotaan mikä on koulutuksen lopputulos.. Toivottavasti jotain muuta kuin haarukalla ja veitsellä syövä, mustatukkainen, tempperamenttinen Gemma, joka saa pultit jos ruoka tuodaan liian hitaasti eteen ja palvelu on huonoa...

Mutta lapsihan on, aivan käsittämätön pakkaus ja hyvin huumorintajuinen. Hauska likka siis kaikkiaan. Ja elämä Gemman kanssa ei ole tylsää, kun mikään ei juurikaan mene ilman yllätyksiä ja aika useinhan se yllättää myös positiivisesti. Jos Gemma tuli meille kuin sikä-säkissä niin nätti sika sieltä tulikin.Kokoa alkaa jo liikaakin, kun säkä on 60cm ja painoa 24kg tietämillä. Turkki on edelleen kihara, ei huopaantumista havaittavissa vielä.