Kyllä  se on vaikeaa..nimittäin uroksen valinta Armille. Uroksessa pitää olla sitä ja tätä, mutta ehdottomasti siinä ei saa olla sitä-tätä ja tuota. Ihan kuin palapeliä kokoaisi ja yrittäisi saada palaset loksahtamaan, jotta edes jokseenkin rotumääritelmää muistuttavat pikkulandseerit pääsisisivät maailmaan ensivuonna.

Tietysti niillä pitäisi olla myös rotumääritelmää hipovan ulkomuodon lisäksi luonne, joka ei ukkosta pelkää, mutta karhun tappajia niiden ei tarvitsisi olla. Uida saisivat kuin saukot, mutta mielellään rantaan päin myös :) Töitä niiden pitäisi osata tehdä ohjauksessa ja mielellään välillä ilman ohjaustakin, palkkatulot aikuisiällä olisi plussaa ;)  Näiden ominaisuuksien saavuttamiseksi voidaan pohtia suositaanko jotakin Armin sukutaulussa olevaa sukulinjaa uudestaan vaiko lähdetäänkö katselemaan jälleen ulkolinjausten tuotoksia. Ja sitten on vielä sekin, että voiko Armi lähteä miehen perään ulkomaille, kun tarinoissa sieltä tullaan kotiin petettynä, rukkaset kaulassa. Ja sitten koirapuistossa kuiskitaan, että voi Armi parkaa, kun lähti miehen perään ulkomaille ja paluujunalla tuli yksin kotiin. IIK!

Siis mistä meidän Armi-Putte-Petunia-Hertan tyttärelle löytyy SE OIKEA mies? :)

Vielä on aikaa miettiä... vielä on onneksi aikaa! Hyviä vaihtoehtoja on ja puolihyviäkin, mutta mikä on lopulta se paras? :)