Joulun pyhät ovat takanapäin ja ne menivätkin rauhaisissa merkeissä syöden ja leväten. Koirien joulu meni ruokien osalta vanhan kaavan mukaan, eli ne nautiskelivat jouluaattona ja joulupäivänä Yrjölänpuuroa maksan kanssa (eli koirien kotitekoinen maksalaatikko a`la Wuoriluoto). Välipäiviksi sitten keräillään kaikki ruokien tähteet koirille ja tällä erää kattilaan päätyi koirille porkkanoita, lanttu, nauris, perunaa, omenaa, varsiselleriä,puuroriisiä ja yrjölänpuuro tarvikkeita, valkosipulia, rakuunaa ja  basilikaa.. Näistä sitten keiteltiin eilen illalla iso puuromainen satsi koirille ja ne tarjoillaan raa´an jauhelihan ja naudanmahan kanssa.
Täytyy myöntää, että on onni omistaa kaikkiruokainen jätemylly (koirat) eikä millekään allerginen sellainen, sillä meillä ei mene juuri mitään ruokaa roskiin, kaikki menee tiivisti hyötykäyttöön :-) Biojäte rules!

Vuoden vaihteeksi odotellaan meille aitoa valkoista karvamattoa, siis Armi aloittelee uhkean turkkinsa pudottamista todenteolla. Hieman jännittää mitä Gemma vuodenvaihteen raketeista sanoo, mutta ainakaan viime vuonna se ei niistä piitannut- Armi ja Hertta tyytyy katselemaan vain taivasta. Ja toivotaan, että niillä kaikilla on irtokarvaa korvat täynnä,niin ei ainakaan äänenvaimenninta puutu;-) Ensiviikolla täytyy taas soitella Kennelliittoon, kun reilu vko sitten Gemman lonkkakuvat olivat siellä perillä, muttei niitä oltu lausuttu vielä ja kuulemma tämän vuoden puolella kuitenkin pitäisi lausua.. Odottavan aika on piiiitkää..

Wuoriluodon AntonioBand "Ukko" kävi Joulun pyhien alla kastraatiossa, syy oli jatkuva naisenkaipuu ja siitä seuranneet eturauhasvaivat. Leikkaus onnistui hyvin ja Ukko on toipunut oikein hyvin.

Menestyksellistä Uutta Vuotta 2009 kaikille!