Kahdet vepekokeet takana, huh tuota jännittämisen määrää. Armi sai Hämeenlinnan vepekokeissa 30.6 aloluokasta täydet 100pistettä, alo 1-tuloksen ja Forssassa 13.7 98p ja alo 1 tuloksen ja siirto avoluokkaan. Että me ollaan ylpeitä tuosta peräkammarinlikasta.

Se likka vain tekee hommia mukisematta tai ympärille katsomatta, huutaa mennessään ulapalle ja kiljuu tulleessaan rantaanpäin. Se ei välitä remminjatkon jännittämisestä tai apuohjaajan vaihtumisesta, kaikki näyttää käyvän sille kunhan veteen vain pääsee. Armi tekee niin rehdisti töitä, että itseä ihan hirvittää. Se yrittää aivan viimeisen saakka parhaansa ja tekee kaiken juuri niinkuin on opetettu, tai ei sen kanssa niin kauheasti ole edes treenattu. Armi kuuluu niihin hyvin suuriviettisiin koirille joille ei voi oikein rannassa opettaa mitään uutta vaan liikkeet on pilkottava pikkupätkiin ja opetettava ne ensin miltei loppuun saakka kuivalla maalla. Kun ollaan yhteisymmärryksessä maan kamaralla niin sitten siirrytään veteen ja kokeillaan kuinka homma "loksahtaa" paikoilleen. Ja ihan hyvin on loksahtanut :)

Nyt jäädään vepehommista hieman rannasta tauolle ja aloitellaan seuraavan luokan liikkeiden kokeilua kuivalla maalla. Samalla aloitellaan turkin kasvatusta muutamaan ulkomaan näyttelyyn ja sitten jäädäänkin odottelemaan juoksuja ja pentuja. Armi ja Wesperi (Wuoriluodon AlBundy) on ilmoitettu myös Tre:n ryhmänäyttelyyn 30.8..