No vie sitten "koulutetut"koirat erikoisnäyttelyyn... Ja katso ihmeeksesi, kun HOT-MAMA Hertta räksyttää kuin pystykorva ja pomppii aivan intopiukassa. Lapsensa Armi oli saanut puolestaan KenguruBensaa ja maata kosketti ainoastaan kaksi jalkaa kerrallaan. Toiset kaksi jalkaa pyrki olemaan kiedottuna jonkun ihmisen kaulaan sumppien antamista varten. Ainoa joka osasi ensimmäiset kaksi tuntia olla nomaalista oli Gemma, yllätys toisaalta sekin. Odotin sen pitkän ajomatkan jälkeen olevan se kovaäänisin ja vilkkain.. Onneksi kahden ensimmäisen tunnin jälkeen meno tasaantui ja normalisoitui :)

Hertta nappasi valioluokasta eri:n ja Armi samoin eri:n, ja Armi sijoittui valioluokan neljänneksi. Pn kisassa Armi jäi niukasti sijoituksesta. Hyville hävittiin ja omiin tuloksiin ollaan oikein tyytyväisiä. se oli sitten Wuoriluodon historian ensimmäinen kerta jolloin Armi voitti äitinsä.. Ja minusta se on jo jotain :) Gemma osallistui match Showhun ja sijoittui toiseksi :)

Wuoriluodon AHulk sai avoimen luokan Eh1 ja WuoriluodonAntonioband avoimen luokan Eh2. Kiitos poikien kotiin mukana olosta! Huukin  (W.AHulk) viralliset kuvastuloksetkin tulivat kennelliitosta: A/A 0/1 ja trombotatia testi tuli aikaisemmin Alabamasta: clear!

Kaikkiaan päivä oli todella kuuma ja näyttely oli hyvin järjestetty, eli tooooosi mukava reissu.

.. Meillä on nyt siis näyttelyt kesätauolla, Armi kisaa koirauinnin SM-kisoissa tulevana vkoloppuna ja kuunlopussa vepekokeissa. Heinäkuulla on  myös suunnitelmissa vepekokeet Armille ja paimennuskoulutus suunnittelua Gemmalle. Hertta kulkee henkisenä valmentajana mukana jokapaikassa. Näkyillään!