Lämpöisiä Wappu hetkiä kaikille :) Meillä ei Wappua tälläerää juhlita, kun työt kutsuu, mutta juhlikaa muut siitäkin edestä!

Lahden kv-näyttelyssä Armi kävi kierrokset pyrähtelemässä ja saaliina oli ERI, VAL2 ja PN3. Olimme tuloksesta hyvin tyytyväisiä, sillä hyvin liikkuville koirille ja tasapainoisille rakenteille voi hyvillä mielin hävitäkkin :) Myös Ukko (W. AntonioBand) oli Lahdessa ja sai ERI, AVO1,PU4.Niin ja Lahdessahan mitattiin koiria ja Pikku-PuttePetunia oli vaivaiset 73 cm korkea, ja veljensä Ukko 70 cm. Onneksi rotumääritelmässä on lause: Pienet poikkeamat sallitaan:) Kesällä Armi käy vain muutamassa näyttelyssä ja yritämme päästä osallistumaan muutamiin vepekokeisiin ja toivomme, että allekirjoittaneen kisakammo ei pilaisi kaikkea.... Saas nähdä. Onneksi koiralla on hyvät hermot!

Hertta kirmaa kuin nuori koira konsanaan ja Gemmasta on tullut sen vasenkäsi. Hertta on meillä se koira joka ilmoittaa kaikki ohikulkijat (ja niitä ei monia ole ;)) ja juoruilee muutenkin muiden tekemisistä, ja nyt sitten Gemma on saanut tämän luottotehtävän osa-aikahommakseen. Herttaa ja Armia saatetaan nähdä niukkaturkkisena eriknäyttelyssä, jos vain työvuorot päästävät reissuun lähtemään. Tiukaksi menee taas ilmoittautumisen kanssa.. Muutoin Hertta taitaa nauttia kesän uimisesta ja auringossa makoilusta, elokuussa sitten hän aloittaa näillä näkymin WETERAANI-kehäkierroksen Norjasta ja sitä jatkettaneen ensi talvena Suomessa mikäli kunto kestää. Norjaan ja Ruotsiin on elokuussa lähdössä myös Armi ja Gemma (jonka paperit vihdoin ja viimein tulivat Italiasta).

Pikku-Gemman 1-V synttärit vietettiin ja paperitkin tupsahtivat synttärilahjaksi postista. Gemman kesäsuunnitelmat ovat muutamassa näyttelyssä ja turkin kasvatuksessa. Nyt turkki on kuin jättisuuri takkukasa. Laattojen alut ovat juuresta alkaneet huovuttumaan, mutta latvat on norm karvaa, eli näky on sen mukainen :) Omaan silmään siis karmea, mutta maltti lienee paikallaan eikä saksia kannata kaivaa vaikka tekis mieli:) Gemma on suuntaamassa kesällä myös koirakoulun penkille Isäntänsä kanssa ja lammaspaimennusta lähdetään kokeilemaan viimeistään Heinkuussa, ellei kesälampaita tupsahda pihaan ennen sitä..

Pihakauteen (lue lapion varteen) siirtymisen vuoksi puhelin voi olla missä sattuu, eli jos puheluihin ei hetimiten vastata kannattaa soittaa toisenkin kerran tai jättää vastaajaan viestiä :) Tänks.