Vepekausi alkoi Armin osalta hyvin yllättävästi. Hysteria pysyi aisoissa, kun Armi näki veneen ja se treenasi jopa turhankin totisesti. Toki se kiljui ja kurnutti omaa vuoroaan odotellessa, mutta suhteutettuna sen normaaliin rantakäytökseen treenit meni hyvin. Kenties me todellakin pääsemme kisoihin tänä kesänä. Kaikki riippuu viennin onnistumisesta...

Armi kävi myös Haminan Kv-näyttelyssä ja mukaan lähti Cacib ja Rop-palkinto:).. Kyllä me aika ylpeitä ollaan tuosta peräkammarinlikasta :)

Gemmassa on havaittavissa luonteen tasoittumista, eli tuo ylenpalttinen säätäminen on suurimman huippunsa taittanut. Siis kyllähän se edelleenkin on ensimmäisenä jokapaikassa, mutta aivan kuin sillä olisi jo pikkuhiljaa löytynyt korvat joilla kuunnella ja omat pikkiriikkiset aivot joilla ajatella. Mene ja tiedä tekeekö se vain juoksua, mutta jonkin sorttista yhteistyöhalua ja yhteisymmärrystä se osoittaa päivittäin. Se käyttää myös runsaasti paimenkoiramaisia eleitä odotellessaan muuta porukkaa tai kulkiessana laumanjäseneltä toisen luo edestakaisin. Sisällä ja ulkona se edelleen vahtii Hertan vasempana kätenä, tosin vahti on lähinnä ilmoitusluonteista haukkumista.

Hertalla on kovasti kiireitä:) Sillä on sisällä ruoankerjuu hommia, ulkona puutarhahommia ja vahtihommia. Julkisena seuraneitinä täytyy esiintyä ja samalla kuljettaa Gemmaa ihmisten ilmoilla.Vanhuus alkaa näkyä ulkonäössä muttei korvien välissä.